Diensten

Naast het ontwerpen, engineeren, produceren en plaatsen van klimaatregelsystemen, zorgt MRC Klimaatbeheer ook voor service, onderhoud, beheer en advies. ‘Als merk-onafhankelijk bedrijf kunnen wij onze opdrachtgevers goed adviseren. Ieder gebouw stelt andere eisen. Wij bekijken objectief wat het beste aansluit op de behoefte van de klant. MRC is dealer van Webeasy en BRControls.

“Out of the box”

MRC Klimaatbeheer levert een breed scala aan klimaatregelsystemen. Regelpanelen en software worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd en ter plaatse ingeregeld. Dit in opdracht van installateurs, maar ook rechtstreeks voor gemeenten, provincies, scholen, zorginstellingen en energieleveranciers in het hele land, met de nadruk op Noord- en Midden-Nederland.
Naast klimaat regelsystemen werd onlangs de complete PLC besturing voor de attractie “Piraat” van Attractiepark Slagharen gerealiseerd, om een aansprekend voorbeeld te noemen.

Duurzame energie

MRC Klimaatbeheer zit tevens bovenop de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie: warmtepompen, warmte/koude-opslag: allerlei nieuwe toepassingen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de regelinstallatie. Want duurzaam of niet: we willen wel graag een fijn binnenklimaat houden. En bovendien efficiënt omgaan met de beschikbare energie, ook dat is duurzaam. Een goede regelinstallatie zorgt daarvoor, en MRC Klimaatbeheer regelt het.

Technisch talent

De basis voor dat advies is natuurlijk de kennis en ervaring van de medewerkers van MRC Klimaatbeheer. Kennis, die wordt overgedragen op nieuwe jonge vaklieden. Want het is een gecertificeerd leerbedrijf en biedt stageplaatsen voor technisch talent van het Deltion College in Zwolle en Alfa College in Hoogeveen. Daarmee is ook de toekomst goed geregeld bij MRC Klimaatbeheer.

Vraag naar de mogelijkheden