Over MRC innovatief klimaatbeheer

Bij MRC innovatief klimaatbeheer integreren en automatiseren wij innovatieve klimaat regelsystemen in gebouwen.
Daarmee zorgen we voor een gezond binnenklimaat waar effectief in gewerkt kan worden en realiseren we energiebesparingen én CO2-reductie.

Missie

MRC innovatief klimaatbeheer wil als onafhankelijke partner de gebruiker ontzorgen door onze expertise in te brengen en samen met de opdrachtgever oplossingen realiseren op het gebied van de klimaatinstallaties. Door slim gebruik te maken van het gebouwbeheersysteem zijn wij in staat het comfort in het gebouw te verhogen en het energieverbruik te verlagen.

Het is belangrijk om een goede werkgever te zijn. Een hoge kwaliteit, waaronder goede arbeidsomstandigheden is daarvoor een noodzakelijke voorwaarde en het is een vereiste om structureel te blijven werken aan permanente verbetering.

Visie

MRC innovatief klimaatbeheer is er van overtuigd dat er steeds meer nadruk komt te liggen op het comfort in gebouwen in de meest brede zin van het woord. Een “Smart Building”is niet meer alleen een slimme klimaat regelsysteem, maar gaat nog veel verder met bijvoorbeeld geavanceerde lichtregelcomputers die een hoger werkgenot en daardoor minder ziekteverzuim oplevert. Dit in combinatie met het toepassen van een software platform dat realtime data uit het gebouwbeheersysteem verzamelt en deze door de juiste kennisalgoritmes bewaakt op comfort, prestatie en energieverbruik is de toekomst.

Certificeringen, opleiding en training

MRC innovatief klimaatbeheer BV is VCA* gecertificeerd. Veiligheid, gezondheid en milieu zijn belangrijke pijlers in het werk dat we doen. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf SBB (https://www.s-bb.nl).

Al onze medewerkers zijn gedreven technici die zich continu verbeteren. Wij zijn een Webeasy Value Added Reseller (VAR) en Systeempartner van BRControls. Ontwikkelingen en innovaties in onze branche houden we nauwlettend in de gaten. Niet alleen volgen we trainingen, we trainen vooral elkaar.