Renovatie en procesverbetering

Ons werk is altijd gericht op procesverbetering. Regelsystemen en intelligente software geven steeds meer informatie en helpen ons om gebouwen steeds beter te beheren en de energie steeds efficiënter in te zetten.

Renovatie bestaande gebouwen

Ook bestaande gebouwen kunnen, middels renovatie en procesverbetering, naar de huidige eisen worden ingericht, waardoor panden betere energielabels krijgen en interessanter worden voor nieuwe huurders.

Blijvende aandacht voor verbetering

De betrouwbaarheid, het comfort en energieverbruik van uw klimaatinstallatie zijn ook afhankelijk van de kwaliteit van het onderhoud. We bieden verschillende service overeenkomsten aan, waarmee u verzekerd bent van de ondersteuning van goed opgeleide service-technici, deskundig regeltechnisch onderhoud en het zo optimaal mogelijk laten functioneren van de installatie.

Renovatie en procesverbetering

 Specifieke kennis

De automatisering van de regeltechniek gaat enorm snel. Specifieke kennis is nodig; van het gebouw, de techniek, de software en de toepassing in het gebouw. We weten hoe belangrijk service is als het gaat om het optimaliseren de klimaat regelsystemen, het reduceren van klachten en het verder verfijnen van de prestatie van klimaatsystemen.

Samen met onze klanten realiseren we regelmatig energiebesparingen in bijvoorbeeld schoolgebouwen, zwembaden en kantoren. Vaak is één adviesafspraak al voldoende om inzicht te krijgen in mogelijke verbeteringen.

Wij gaan complexe problemen niet uit de weg. We stoppen pas op het moment dat de regeltechniek optimaal functioneert ten gunste van de eindgebruiker.

Vraag naar de mogelijkheden