Regelsystemen

MRC Klimaatbeheer realiseert complete regelsystemen. Wij plaatsen regelpanelen, regelen alles regeltechnisch in en ontzorgen onze opdrachtgevers in het beheer van de klimaat regelsystemen.

We zijn een vertrouwde partner voor installateurs bij de installatie van regelsystemen in nieuwe gebouwen en renovatie van bestaande panden. Onze gekwalificeerde werknemers adviseren in de ontwerpfase. We vertalen de omschrijving in het pakket van eisen naar verfijnde regeltechnische omschrijvingen, kastschema’s en zoeken we naar de juiste regelstrategie.
We kijken welke andere gebouwfuncties geïntegreerd kunnen worden en regelen alles in.

Regelsystemen op maat

Elke gebruiker stelt andere eisen en ieder gebouw heeft een andere toepassing. Van kantoor, zwembad, school tot fysiopraktijk. Wij bekijken objectief wat het beste aansluit op de behoefte van de klant en verzorgen regelsystemen op maat.

Behalve dat MRC Klimaatbeheer rechtstreeks wordt ingeschakeld door diverse kleine en grote installateurs, werken wij ook voor energiebedrijven en overheidsinstellingen.

MRC Klimaatbeheer realiseert complete regelsystemen

Hydraulische, complexe installaties

Ook denken we mee in het realiseren van hydraulisch complexe installaties. We ondersteunen waar nodig installateurs bij het realiseren van de werktuigbouwkundige principeschema’s.

Service en onderhoud

Onze naam zegt het al, wij bestaan vooral en dankzij het beheren van installaties en onze service. Al jaren zijn wij een betrouwbare dienstverlener. We weten hoe belangrijk service is als het gaat om continuïteit van klimaat regelsystemen, optimaliseren van het binnenklimaat, het reduceren van klachten, het verder verfijnen van de prestatie van klimaat regelsystemen. Wij gaan complexe problemen niet uit de weg. Wij stoppen pas op het moment dat de regeltechniek weer werkt ten gunste van de eindgebruiker.

Vraag naar de mogelijkheden